ArturSwider |
Administrator |
|
|
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
|
|
|
|
|
|
Hi,
Szczerze powiedziawszy to jestem bardzo mile zaskoczony pochlebnymi ocenami mojej skromnej osoby - dziękuję.
Cytat: | Artur Świder za swoje zasługi dla forum zostanie Administratorem |
Dziękuję Ci Wojtku, to bardzo miła nagroda. Napewno będziesz jeszcze bardziej zadowolony z mojej działalności jako administrator.
Cytat: | całą prawde o Forum TT i o zasłużonych użytkownikach |
Myślę, że prawda jest taka, że poprostu panuje w naszej skali harmonia, ład i porządek. Nie ma kłótni, który producent lepszy ani np. kto robi najbardziej "realne" zasłony w oknach...
Co do użytkowników, zebrała nam się tu grupa naprawdę fantastycznych osób, którzy swoimi działaniam na forum jak i poza nim, przyczyniają się do rozwoju naszego forum jak i skali TT. Każdy ma jakieś zasługi. Wymienienie wszystkich było by z pewnością problemem ale myśle, że należy wspomnieć o:
ArturSch - "opiekun" działu DCC
Karol - świetny kolega, znawca taboru
oelka - autorytet z dziedziny kolei, modelarstwa jaki i dobry kolega
Należy również wspomnieć, o całej grupie userów z pod szyldu "sTTandart", którzy to pokazują na naszym Forum TT, swoje dzieła oraz propagują makiety modułowe - (m.in.) Whosho, Andrzejc, drlukasz, Bujager, TomekW.
Na koniec dziękuję również kolegą z innych skal, którzy wpadają czasem na nasze Forum TT i zawiązują dyskusje oraz pomagają i dzielą się z nami swoją wiedzą: Gbbsoft, Martinezo, Nemo - dzięki chłopaki.
Tych, których nie wymieniłem z osobna przepraszam i dziękuję za udział w życiu Forum TT i zachęcam do jeszcze bardziej wzmożonej działalności na naszym forum. |
|